Minőség

A minőség terén nem ismerünk kompromisszumokat. Elkötelezettek vagyunk minőségirányítási rendszerünk fenntartása és fejlesztése mellett.
Elköteleztük magunkat egy olyan minőségirányítási rendszer létrehozása, bevezetése, fenntartása és folyamatos fejlesztése mellett, amely…


Nap mint, nap tudatosítja bennünk, mennyire fontos, hogy élvezzük vevőink bizalmát, elnyerjük megbízásaikat, hogy az előállított alkatrészek minősége megfeleljen a legigényesebb vevőink elvárásainak is.

Amely megkülönböztetett figyelmet fordít autóipari alkatrészeink gyártására, biztosítja a megrendelőink termékbiztonsági követelményeinek való megfelelést.

Ráirányítja a figyelmünket, és koncentrálja erőforrásainkat azokra a területekre, ahol még többet kell tennünk vevőink és belső elégedettségünk érdekében.

Erősíti a tervezést, a feladatok körültekintő átgondolását, hogy erőforrásainkat elsősorban a megelőzésre és nem pedig a hibák állandó javítására fordítsuk.

Az adatok, információk, tapasztalatok feljegyzésével segíti, hogy tényekre alapozott következtetéseket tegyünk és megalapozott döntéseket hozzunk.

A folyamatokhoz és termékekhez kapcsolódó kockázatok tudatos átgondolása és kezelése révén javítja üzleti teljesítményünket.

Rávilágít működésünk azon területeire, ahol szükséges célokat és kapcsolódó akcióterveket kitűznünk a folyamatos fejlődés elérése érdekében.

A NAVIGATOR CSOPORT TAGJA

Instrum Kft.

Specializációnk a kis méretű, nagy pontosságú, magas minőségi követelményeket kielégítő, közepes és nagy sorozatban készülő forgácsolt termékek készre történő gyártására.


SZERSZÁM- ÉS ALKATRÉSZGYÁRTÁS

30 éves tapasztalattal


VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

Lépjünk kapcsolatba!

Üzemünk Budapesthez közel, a Pest megyei Tökölön található.
instrum@instrum.hu

+36 24 489 415

H-2316 Tököl, Csépi út. 101.